logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

Urmărește-ne!

(+40) 743.989.032

Moinești, jud. Bacău

Non-stop

 
I'M READY TO TAKE THAT STEP

Trasee de concurs

Evenimentul este o competiţie outdoor. Traseele sunt neamenajate şi neprotejate, se folosesc drumuri publice, drumuri forestiere, poteci marcate şi nemarcate, pante cu înclinare mare şi zone accidentate etc. Diferite segmente ale traseelor trec prin localităţi, zone împădurite, văi, păşuni etc. Toate acestea necesită experienţă şi cunoştinţe speciale de MTB.

Am ținut cont de părerile voastre și am făcut o serie de modificări pe traseul B (40 km) și traseul C (74 km), făcându-le puțin mai prietenoase.

Am reprofilat Traseul B (Traseul portocaliu), excluzând pe cât posibil porțiunile pe coborâre cu pietre de pe drum petrolier, înlocuind cu poteci și cărări în pădure.

Traseul C (Traseu albastru) a revenit la forma clasică de 74 de km.

Persoanele înscrise în concurs vor concura pe următoarele trasee:

Traseul Family
Traseul ROȘU - 7,5 km

Traseul este încadrat în categoria – fără dificultate.
În această categorie se pot înscrie copii cu vârsta maximă de 9 ani, însoţiţi de un adult, precum și copii fără însoțitori cu vârsta cuprinsă între 9-10 ani M/F.

Descarcă GPX
Traseul A
Traseul VERDE – 10 km

Traseul este încadrat în categoria – dificultate medie și pot participa copiii cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani M/F (11-13).

Descarcă GPX
Traseul B
Traseul PORTOCALIU – 40 km

Traseul însumează o lungime de 40 km și este încadrat în categoria – dificultate medie, diferența de nivel fiind de 1.286 metri.

Pe acest traseu se pot înscrie persoane (feminin și masculin) cu vârsta minimă de 14 ani, neexistând limită superioară de vârstă (14-16; 17-18; 19-29; 30-39; 40-49; 50+).

NOTĂ:

  • În premieră, pe acest traseu am introdus categoria E_Bike open (18+);
  • Participanţii sub 18 ani se vor putea înscrie doar cu acordul scris al unui părinte prezent la data concursului (descarcă de aici);
  • Participanţii peste 18 ani se vor putea înscrie doar completând o declaraţie pe proprie răspundere (descarcă de aici).
Descarcă GPX
Traseul C
Traseul ALBASTRU – 74 km

Traseul C are o lungime de 74 km și este încadrat în categoria – dificultate sporită, diferența de nivel fiind de 2.389 metri.

La acest traseu se pot înscrie concurenți legitimați și amatori cu vârsta minimă de 19 ani M/F (Elite, amatori licențiați 19+; 30-39; 40-49; 50+). Specificăm faptul că premierea noastră se va face în funcție de clasamentul general.

Descarcă GPX

La km 54,5 pe traseul C, cine nu se încadreaza în 5 ore de la start, va fi redirectionat pe Traseul B catre zona de finish, fiind descalificat.

O initiativa

Organizat de

concurs competitie mtb moinesti bacau

Sustinut de

Primaria Moinesti

Primaria Zemes

Partener media
Radio-Guerrilla-Logo
Parteneri

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.