logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

Urmărește-ne!

(+40) 743.989.032

Moinești, jud. Bacău

Non-stop

Taxe de participare

iwheelformoinesti-zemes / Taxe de participare

Pe 27 august 2022, Asociația Activ Moinești organizează cea de-a IX-a ediție a competiției de Mountain Biking ce va avea loc în Moinești – Zemeș, județul Bacău. Competiția de anul acesta este Campionat Național de Cross Country Maraton (XCM).

0 lei / 50 lei

Participarea concurenților de pe traseul Family este gratuită! Pentru participarea la concurs, înscrierea online este obligatorie ! Vor plăti o taxă de 50 lei doar concurenții care se înscriu la categoria 9-10 ani individual M/F.

*** Participarea concurenților de pe traseul Family (un copil însoțit de un adult) este gratuită!

50 lei

Excepție fac concurenții cu domiciliul în Moinești și Zemeș care vor plăti o taxă de 50 lei pe toată perioada dedicată înscrierilor (1 iulie – 25 august).

* Cei care platesc aceasta taxa de 50 de lei, vor arata OBLIGATORIU buletinul (sau certificatul de nastere) în dimineata de 27 august, la validare, înainte de ridicarea kitului de concurs. Cei care nu pot face dovada ca sunt din Moinesti sau Zemes, vor plati diferenta pana la 200 de lei, cât este taxa de înscriere la fata locului./

150 lei

Toți concurenții de pe Traseele A, B și C vor plăti o taxă de înscriere de 150 de lei pe toată perioada înscrierilor (1 – 25 august)

200 lei

Pentru înscrierea la fața locului, taxa va fi de 200 lei.

IMPORTANT

Prin înscrierea mea la acest concurs în calitate de participant ( participant / părinte / tutore / reprezentant legal al minorului participant / voluntar) la competiția I wheel for Moinesti Zemes 2022, sponsorizat de către OMV Petrom și organizat de Asociația Activ Moinești prin prezenta, îmi exprim consimțământul ca OMV Petrom și Asociația Activ Moinești cu sediul în Moinești, județul Bacău, str. Tudor Vladimirescu, Bl.9, Ap.4, cod poștal 605400, în calitate de operator de date cu caracter personal, să prelucreze datele mele cu caracter personal / ale minorului pe care îl reprezint, respectiv imagine și/sau voce, precum și alte date pe care le voi furniza în mod voluntar**pentru realizarea de materiale în scopul de promovare și comunicare a programelor de dezvoltare și sprijinire a comunităților.

Materialele foto și/sau video vor fi folosite pentru a fi publicate atât pe materiale printate (banner-e, afișe, revistă internă), cât și în format electronic:
• Pe paginile de Intranet / Internet ale operatorului
(http://intranet.petrom.com/portal/02/petromintranet/petromintranet/my_petrom/Sustainability),
• pe pagina de internet www.taraluiandrei.ro
• pe pagina de internet www.iwheelformoinesti-zemes.ro
• pe Facebook – Țara lui Andrei
• pe Facebook – Asociația ACTIV Moinești
• pe Youtube
• pe monitoarele TV din sediile operatorului,
• pe alte canale media, după caz.

Materiale de comunicare realizate de către operator vor fi utilizate în vederea comunicării lor către angajații proprii, către angajații tuturor companiilor din grupul OMV și grupul OMV Petrom, precum și publicului larg, fără ca pentru acestea să am pretenții financiare ori de altă natură din partea OMV Petrom / Asociația Activ Moinești ori din partea oricărui imputernicit al acestuia implicat direct sau indirect în producerea și publicarea respectivelor materiale.

Înțeleg și sunt de acord că datele mele cu caracter personal pot fi, de asemenea, preluate de pe unele dintre canalele de comunicare prezentate mai sus (ex: Facebook, Youtube) și folosite de către terțe persoane fizice și/sau juridice în scopuri care nu pot fi controlate de către operator și de către împuterniciții acestuia. În acest caz înțeleg și sunt de acord ca pentru acestea să nu am pretenții financiare ori de altă natură din partea operatorului ori din partea oricărui colaborator al acestuia.

Materialele foto și/sau video vor fi pastrate pe o perioada de 5 ani.

 

Va mulțumim pentru înțelegere!

O initiativa

Organizat de

concurs competitie mtb moinesti bacau

Sustinut de

Primaria Moinesti

Primaria Zemes

Partener media
Radio-Guerrilla-Logo